Pinksterweekend gesloten, bestellingen worden dinsdag verwerkt en verstuurd.

 

Starters pakketten gel/acryl

Aangezien u tijdens de kunstnagel opleiding of thuisgebruik toch al uw nagelproducten nodig zult hebben en u hierbij ook de nagelproducten leert “kennen”, bieden wij nu een Combinatie starters pakket aan voor gelnagel of acryl nagels. Hierdoor kunt u gelijk “goed” beginnen en weet u vanaf begin af aan met welk product u werkt. Wij leveren bij de acrylcursus pakket of gelcursus pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing. Onze nagel specialist weet alles van ons producten af waardoor wij uw vragen goed kunnen beantwoorden. Schrijf je in voor de GRATIS KENNISMAKINGS CURSUS nagelstyling ( door op de link te klikken), zodat u meer te weten komt over de producten en nagelstyling technieken.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Product Label Shape

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Start pakketten nagelstyling.

Aangezien u tijdens de kunstnagel opleiding of thuisgebruik nagelproducten nodig zult hebben en u hierbij ook de nagelproducten leert “kennen”, bieden wij nu een Combinatie starters pakket aan voor gelnagels of acryl nagels.
Hierdoor kunt u direct “goed” beginnen en weet u vanaf begin af aan met welk nagel product u werkt.
Wij leveren bij de acrylcursus pakket of gelcursus pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Onze nagel specialist weet alles van ons producten af waardoor wij uw vragen goed kunnen beantwoorden, maar raden altijd ook een workshop of cursus aan om zo mooi mogelijke nagels kunt gaan maken met de acryl of gel producten.

De acryl start pakketten bestaan uit meerdere kleuren acrylpoeders en liquid en nagelinstrumenten die u nodig heeft om acrylnagels te maken.
De gel start pakketten bestaan uit diverse soorten gels en instrumenten die u nodig heeft om goede gelnagels te maken. Goedkoopstenagelproducten.nl gaat niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit tegen de laagste prijzen

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.