Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Pronails nail protection tincture 50 ml

€ 9,86
Niet op voorraad
VIP Prijs: € 8,87

Pronails nail protection tincture 50ml, let op paar dagen levertijd

Bestrijdt schimmelnagels

Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie
Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol
De avocado olie herstelt de natuurlijke glans van de nagel

 

Spuit vanaf een afstand van 3 cm zonder de geïnfecteerde zone aan te raken. Dagelijks gebruik van ProNails Protection Tincture is aangeraden totdat het probleem opgelost is. Gebruik geen enkele nagellak gedurende de behandeling. Vijl ook het nageloppervlak lichtjes naar beneden zodat het product goed kan intrekken. Wanneer een nagel volledig geïnfecteerd is met een schimmel kan het tot wel vier maanden duren voordat de schimmel uitgeroeid is. Het is aan te raden het product gedurende deze periode dagelijks te gebruiken. De Nail Protection Tincture kan ook gebruikt worden op uw handen. Opgepast: Gebruik nooit hetzelfde flesje voor de handen en voeten van uw klant of voor twee verschillende klanten!

Bestrijdt schimmelnagels Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol De avocado olie herstelt de natuurlijke glans van de nagel

TIP: De Nail Protection Tincture kan ook op uw handen gebruikt worden. Zorg ervoor dat de dispenser niet in contact komt met de geïnfecteerde zone en gebruik nooit hetzelfde flesje voor handen en voeten van een klant of voor verschillende klanten, om besmetting te voorkomen!

Alcohol denat., Butane, Persea Gratissima Oil, Clotrimazole, Panthenol, Undecylenamide DEA, Propylene Glycol.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pronails nail protection tincture 50 ml
Uw waardering
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.