Word Vip en ontvang een jaar lang 10% korting.

 

Pronails Deep Defense Hand Serum 30ml

€ 14,06
Op voorraad
VIP Prijs: € 12,65
Pronails Deep Defense Hand Serum 30 ml Dit serum is het sterkste wapen tegen huidveroudering. De vederlichte formule wordt tot diep in de huid geabsorbeerd. Het Deep Defense Hand Serum zit barstensvol essentiële elementen om de huidkwaliteit te verbeteren.
Pronails Deep Defense Hand Serum Dit serum is het sterkste wapen tegen huidveroudering. De vederlichte formule wordt tot diep in de huid geabsorbeerd. Het Deep Defense Hand Serum zit barstensvol essentiële elementen om de huidkwaliteit te verbeteren. • Hyaluronzuur verbetert de absorptie van andere actieve ingrediënten én vult rimpels en fijne lijntjes van binnenuit op. • Dankzij een pittige cocktail van actieve bestanddelen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en wordt vocht beter vastgehouden. Hierdoor kan de huid zich herstellen, met zachte soepele handen als resultaat. • Het serum zit boordevol antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en om zelfs de antioxidantenreserves van de huidaan te sterken. • De anti-pollutiefilter voorkomt dat onzuiverheden de huid binnendringen. Zelf de kleine deeltjes afkomstig van uitlaatgassen worden tegengehouden door het serum.

Dit serum is het sterkste wapen tegen huidveroudering. De vederlichte formule wordt tot diep in de huid geabsorbeerd. Het Deep Defense Hand Serum zit barstensvol essentiële elementen om de huidkwaliteit te verbeteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pronails Deep Defense Hand Serum 30ml
Uw waardering
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.