Word VIP-member en bespaar 10% op al je nagelproducten!

 

Over goedkoopstenagelproducten.nl

Binnen de wereld van de nagelgroothandel  neemt goedkoopstenagelproducten een bijzondere positie in. Het bedrijf, dat dit jaar haar 20-jarig jubileum viert, is uitgegroeid tot één van de voornaamste toeleveranciers voor de nagelstyliste groothandels en opleidingscentrums. Algemeen directeur Natascha Verbij en Rene van der Beek zijn met recht trots op het jubileum. “In de afgelopen 20 jaar hebben wij als nagel groothandel duizenden klanten mogen verwelkomen. Dagelijks staat een team van specialisten voor hen klaar om een gedegen advies uit te brengen en de juiste Kwaliteits producten te leveren. Het verhaal van goedkoopstenagelproducten begon in 1993 toen Natascha en Rene de huidige eigenaren, een nagel groothandel startte onder de naam the Nailcompany De start ging gepaard met het verkrijgen van het dealerschap van diverse wereld merken. zoals : Creative Nail design , Ibd , Ez flow OPI En Orly.
 
Groei
In het begin werden de producten vanuit Rotterdam verkocht en werd iedere vierkante meter benut om voorraad op te slaan. Niet veel later namen wij  een bedrijfspand aan de Seinhuiswachter in Rotterdam. In het pand werd een grotere showroom gecreëerd om het assortiment te tonen. Eind 1993 trad de eerste medewerker in dienst bij the nailcompany, wat het begin bleek te zijn van een stormachtige groei in de daaropvolgende jaren. Na een stormachtige groei van The nailcompany , werd in 2008 een zusterbedrijf Beauty Agency Europe bv gekocht wat later op haar beurt weer diverse websites oprichtte, waaronder Goedkoopstenagelproducten, wat meteen uitgroeide tot een zeer belangrijke verkoop kanaal voor de nagelstylistes in Nederland en België.
 
Assortimen
In de loop der jaren breidde het assortiment steeds verder uit met nieuwe merken en producten, totdat we wederom besloten verder te gaan met onze eigen lijnen en no label producten.
 
Ervaring 
20  Jaar product ervaring steek je niet zomaar weg. 20 jaar tevreden klanten nog minder. We denken dus inmiddels wel te mogen zeggen dat we voor iedereen het beste product verkopen. Door dit na te streven op basis van een constante kwaliteitcontrole en goed contact met de klanten zelf.  Hopelijk mogen we je als nieuwe klant hiervan ook eens te laten genieten!  
 
24 uurs levering  --  vandaag voor 15.00 besteld morgen in huis   ----  Afspraak is afspraak

Groet,
Rene en Natascha
 
magazijn goedkoopstenagelproducten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.