Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Gellak base gel

Waardering:
100 % of 100
€ 11,95
Op voorraad
VIP Prijs: € 10,76
Super hechting voor gelpolish / gellak. nail perfect

Nail perfect base gellak

Hechting voor gellak, zorgt voor langdurig hechting op de natuurlijke nagel. let op: zeer dun aanbrengen.

foto wijkt af van werkelijkheid.

 

Basegel is een belangrijk onderdeel van het proces bij het maken van gelnagels. Het wordt gebruikt als een basislaag voordat de gekleurde gel wordt aangebracht.
Hier zijn een paar redenen waarom het belangrijk is om een basegel te gebruiken:

 1. Versterkt de nagel: Basegel kan helpen bij het versterken van de nagel, vooral als de nagel natuurlijk zwak is of beschadigd is door vijlen of andere behandelingen.
  De gel fungeert als een beschermende laag tussen de natuurlijke nagel en de gekleurde gellaag.

 2. Verbeterde hechting: Een goede hechting tussen de nagel en de gellak en of gelproducten is essentieel voor het verkrijgen van een duurzame en mooie afwerking.
  Basegel creëert een hechtingslaag die ervoor zorgt dat de gekleurde gellak of de bouwgel beter aan de nagel hecht en voorkomt dat de gellak afbladdert of loskomt.

 3. Egaliseert de nagel: Basegel kan kleine oneffenheden op de nagel gladstrijken, waardoor een egale en gladde ondergrond ontstaat voor de gekleurde gellak.
  Dit helpt ook bij het voorkomen van luchtbellen of klontjes in de gellaag.

 4. Gemakkelijke verwijdering: Het gebruik van een basegel kan het proces van het verwijderen van de gellak vergemakkelijken.
  De basegel fungeert als een beschermende laag tussen de natuurlijke nagel en de gekleurde gellak, waardoor de gellak gemakkelijker te verwijderen is zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Kortom, basegel is een belangrijk onderdeel van het proces bij het maken van gelnagels.
Het helpt bij het versterken van de nagel, verbetert de hechting tussen de nagel en de gellak, egaliseert de nagel en vergemakkelijkt de verwijdering van de gellak.
Zorg er wel voor dat je kiest voor een kwalitatieve basegel van een betrouwbaar merk, omdat dit het uiteindelijke resultaat van je gelnagels zal beïnvloeden.

 

Meer informatie
inhoud 15 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gellak base gel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.