Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Zomerse nagelstijlen bij de goedkoopstenagelproducten

Festivalplezier: Unieke en Opvallende Looks 

Ben je klaar om je nagels te laten stralen op de dansvloer? Hier zijn onze toptrends voor een kleurrijke en unieke festivallook:

  1. Neonlook  : Maak een statement met felle neonkleuren die oplichten in het festivallicht. Denk aan elektrisch blauw, neonroze en limoengroen. Perfect voor de energieke festivalvibes!

  2. Festival Art : Ga voor creatieve nail art met festivalthema's zoals regenbogen, sterren en glitter om je nagels echt op te laten vallen. Laat je interne kunstenaar los en creëer een mini-kunstwerk op je nagels.

  3. Holografische magie : Voeg wat magie toe aan je nagels met holografische lakken. Deze veelzijdige lakken veranderen van kleur afhankelijk van het licht, waardoor je nagels een betoverend effect krijgen. 

 

Subtiele Schoonheid: Elegante en Tijdloze Stijlen 

Voor degenen die het liever wat subtieler houden, hebben we ook prachtige opties:

  1. Shimmers :  Onze Shimmers zijn perfect voor een subtiele maar prachtige look. Deze nagellakken geven je nagels een zachte eikel die perfect is voor elke gelegenheid, van een dagfestival tot een avondfeest.

  2. camouflagegels : Ga voor een elegante en tijdloze look met nude tinten. Voeg een onderliggende glans of een minimalistische nail art toe voor net dat beetje extra flair.

  3. Zachte pastelkleuren : Pasteltinten zijn een must voor de lente en zomer. Kies voor zachte kleuren zoals lavendel, mint en babyblauw voor een delicate maar synthetische uitstraling.

 

Speciale Festivaldeals! 

 

Wil jij je festival look compleet maken met onze nieuwste nagelproducten? Word VIP Member en ontvang 10% korting op al je nagelproducten! Ja, je leest het goed! Bespaar op topkwaliteit en schitter op elk festival. ????

 Meld je hier aan een woord VIP!

 

Snelle levering, hoge kwaliteit 

Onze nagelproducten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar worden ook razendsnel geleverd. Bestel vandaag nog en zorg dat je nagels op tijd festival ready zijn!

 

Deel Jouw Festivallook!

Volg ons op Instagram en Facebook voor dagelijkse inspiratie en tutorials. Deel jouw prachtige festivalnagels met #LisasNagelstudio en maak kans op leuke prijzen en shout-outs!

Delen:

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.