Word VIP-member en bespaar 10% op al je nagelproducten!

 

Kerstsluiting Decemer 2023

Kerstsluiting,

Terwijl we ons voorbereiden op een welverdiende vakantie en ons opmaken voor het nieuwe jaar, willen we jullie op de hoogte brengen van onze kerstsluiting.De goedkoopstenagelproducten zal gesloten zijn van 23 tot 2 januari
Tijdens deze periode zullen we even rusten en ons opladen, zodat we in 2024 weer fris en vol energie voor jullie klaarstaan.

Bestellingen Plaatsen voor de Kerstsluiting

We begrijpen dat de feestdagen een drukke periode zijn voor nagelstylisten en salons. Daarom moedigen we jullie aan om op tijd jullie bestellingen te plaatsen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie alle benodigde producten voor de feestdagen in huis hebben. Bestellingen die vóór 22 december worden geplaatst, zullen nog vóór onze sluitingsdatum worden verwerkt en verzonden. Na deze periode kunt u uiteraard gewoon bestelling, maar de bestelling word pas na 1 januari verwerkt en verstuurd.

Terugblik op 2023

Dit jaar was een jaar van groei en ontwikkeling, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om jullie te ondersteunen bij het creëren van prachtige nagelkunst. We hebben ons assortiment uitgebreid, nieuwe producten geïntroduceerd en waardevolle feedback van jullie ontvangen. Samen hebben we successen gevierd, uitdagingen overwonnen en herinneringen gemaakt die we koesteren.

Klaar voor 2024

Na een welverdiende pauze tijdens de kerstsluiting zijn we vastbesloten om in 2024 nog beter te worden. We kijken uit naar nieuwe kansen, samenwerkingen en innovaties die het komende jaar te bieden heeft. We kunnen niet wachten om jullie weer van dienst te zijn en samen met jullie verder te groeien.

Namens het hele team van de Goedkoopstenagelproducten wensen we jullie fijne feestdagen en een schitterend nieuwjaar! Bedankt voor jullie vertrouwen en samenwerking.

Met feestelijke groeten,

Delen:

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.