Word Vip en ontvang een jaar lang 10% korting.

 

Hoe maak je een acrylnagel?

Het aanbrengen van acryl op je nagels kan wat oefening en geduld vergen, maar met de juiste materialen en technieken kun je het gemakkelijk zelf doen. Hieronder vind je een basisstappenplan om acrylnagels aan te brengen:

Benodigdheden:

Stappen:

 1. Begin met het voorbereiden van je nagels. Duw je nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpoot en vijl je nagels in de vorm van de binnenkant van de tip. Vijl de bovenkant van je nagels op om ze ruw te maken, dit zorgt voor een betere hechting van de acryl. Maar let op doe dit met een zachte druk en een zachte nagelvijl.
 2. Maak de nagel schoon met nagelcleaner.
 3. Breng een dun laagje nagellijm aan op de achterkant van de nageltip en plaats deze op je natuurlijke nagel. Druk de nageltip stevig aan en houd hem een paar seconden vast, zodat de lijm kan drogen.
 4. Knip of vijl de nageltip in de gewenste lengte met een tipknipper en vijl de vorm met een nagelvijl.
 5. Doe wat acrylvloeistof in een glazen potje ( dappen glash)  en doop het penseel erin, veeg het penseel aan beide kanten af.
 6. Dip het penseel in de acrylpoeder. Zorg ervoor dat je de juiste verhouding acrylvloeistof en acrylpoeder hebt om de juiste consistentie te krijgen. De verhouding moet ongeveer 1,5 tot 2 delen acrylpoeder zijn op 1 deel acrylvloeistof.
 7. Breng de acrylpoeder en acrylvloeistof aan op de nagel en begin aan de basis van de nagel en werk naar de punt toe. Strijk het mengsel uit met de nagelborstel. Herhaal dit proces totdat je de gewenste dikte en vorm hebt bereikt. Veeg tussendoor je penseel goed af op een schone nailwipe ( pluisvrij doekje)
 8. Laat de acryl drogen en uitharden. 
 9. Vijl de nagels in de gewenste vorm en maak ze glad.
 10. Breng een laagje topcoat/ topgel of nagellak aan, als je dat wilt.
 11. Breng ten slotte wat nagelriemolie aan om je nagels en nagelriemen te hydrateren.

Het aanbrengen van acrylnagels kan wat oefening vergen, dus oefen eerst op een paar nagels voordat je het volledige proces toepast. Zorg ervoor dat je altijd hygiënisch te werk gaat, zodat je geen infecties krijgt.

 

Delen:

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.