Word VIP-member en bespaar 10% op al je nagelproducten!

 

1 phase gel rose

€ 9,99
Op voorraad
VIP Prijs: € 8,99
1 phase gel rose

De Highline UV Gel Series is de perfecte oplossing voor een professioneel nageldesign. 

Gemakkelijk te gebruiken medium-viscositeit allround gel -

trekt zichzelf glad

uitharden LED ~ 60 sec | UV ~ 120 sec

De Highline is de bestseller onder professionele gebruikers en de favoriet in nagelsalons.

Gemaakt in Duitsland - ontwikkeld, geproduceerd en gebotteld volgens de Cosmetica Verordening.

 

Beschrijving 1-fase gel:

1-phase gel is een type gel dat gebruikt wordt bij het maken van gelnagels.
Het is een veelzijdige gel die geschikt is voor het maken van zowel de basislaag als de opbouwlaag en de afwerkingslaag van de gelnagel.
Dit betekent dat je met slechts één gel, de 1-phase gel, de hele gelnagel kunt maken.

1-phase gel wordt vaak gebruikt door nagelstylisten omdat het een tijdbesparende oplossing is. Het mengen van verschillende soorten gels is niet nodig, wat betekent dat je tijd bespaart en minder materialen hoeft te kopen.

Deze gel heeft een medium tot dikke consistentie en wordt aangebracht op de nagel in één laag. De gel moet worden uitgehard onder een UV-lamp om de gewenste hardheid te verkrijgen. De 1-phase gel is beschikbaar in verschillende kleuren, van transparant tot roze of wit, wat betekent dat je de kleur kunt kiezen die het beste past bij de natuurlijke nagel of bij de persoonlijke voorkeur van de klant.

Het gebruik van 1-phase gel is ook een goede optie voor beginners omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Omdat het een veelzijdige gel is, hoef je geen expert te zijn om het goed te gebruiken.

Kortom, 1-phase gel is een veelzijdige gel die gebruikt wordt bij het maken van gelnagels. Het is een tijdbesparende oplossing omdat je met slechts één gel de hele gelnagel kunt maken. De gel heeft een medium tot dikke consistentie en wordt in één laag aangebracht. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en is gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een goede optie is voor zowel beginners als ervaren nagelstylisten.

 

 

  •  

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 phase gel rose
Uw waardering
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.